Meill on täydellinen elämä täynnä laulun aiheita”, soi korvamatona. Täydellinenkö?

Voi kuinka ihanaa, saatan huudahtaa. Kohdatessani epäoikeutta, saatan suutahtaa. Kun olen surullinen itken. Onnellista ilmettä en pyyhi kasvoiltani. Vietän hiljaisa hetkiä itseni parissa, luonnossa ja saunassa.

 

Ihmisen kokoiseen elämään kuuluu ylä- ja alamäkiä. Pienien laskujen jälkeen, on vuorossa suuri nousu. Jyrkän nousun jälkeen mennään alas yhtä jyrkkää mäkeä. Loiva hyppyri on hidaste, mutta ei este.

Päivän ratkaisukeskeisyys koulutuksen jälkimainingeissa aivoni käyvät kuin tuuliviiri. Mihin suuntaan viiri osoittaa? Negatiiviset ajatukset syövät naista. Mutta, ne on nujerrettavissa. Miten? Samalla työpakilla. Aivoilla.

 

Se, mihin huomiomme kiinnitämme, kasvaa. Negatiivisuus ruokkii negatiivisuutta. Siispä positiivisuuslippu nuppiin, ja tuuletus päälle. Mitkä asiat menivät tänään hyvin? Vähintäin kolme. Etkö tiedä? Osaatko sanoa, mikä tänään jurppii? Luultavasti vastaus löytyy kuin apteekin hyllyltä. Jokainen on hyvä jossain. Jokaisesta päivästä löytyy jotain hyvää. Jokaiselta löytyy kiitoksen aihetta. Löytyyhän?

 

Päätän, pistän joka ilta ylös, kolme tänään hyvin mennyttä asiaa. Vastaavasti aamulla kirjaan kolme asiaa, jotka ovat elämässäni tällä hetkellä hyvin. Tällä pienellä ajatusohjauksella onnellisuuden tunteeni kasvaa. Opin havaitsemaan onnistumisiani ja huomaamaan vahvuuksiani. Positiivinen elämänasenne ei välttämättä tee elämästä helpompaa, mutta se tekee siitä siedettävämpää.

 

Elämä on sekoitus onnea Ja surullisia vaiheita Meil on täydellinen elämä Täynnä laulun aiheita Meil on täydellinen elämä Täynnä laulun aiheita.”

 

Kiva korvamato! Kiitos laulusta Suvi Teräsniska.